Onze expertise:

Elektrotechniek

Verbouwen, renoveren of nieuwbouw

U kunt alle zorg voor uw elektrotechnische installatie aan ons overlaten. Wij helpen u bij het ontwerpen van de installatie die past bij uw woning, kantoor, winkel, zorginstelling, school, productieomgeving of andere ruimte.

Elk bedrijf of woonhuis vereist een andere aanpak. Wij zullen u hierin advieseren en kunnen dit vervolgens realiseren, u helpen met het onderhoud en eventuele uitbreidingen van uw elektronische installatie.

Verlichting

Een belangrijk item voor met name bedrijfspanden is de verlichting. Overal is de juiste lichtsterkte nodig, maar ook energiebesparing behoort de vereiste aandacht te hebben.

Een winkel met weinig licht lijkt vanaf de buitenkant al snel gesloten. Daarnaast zorgt licht ook voor de uitstraling en sfeer van uw bedrijf. Goed advies kan u dan erg helpen om de situatie te verbeteren.

Installatiebedrijf Haverhals kan u hierin begeleiden en adviseren en dit alles installeren.

Beveiliging

Veiligheid is belangrijk, overal en voor iedereen. Met behulp van cameratoezicht is de locatie en/of werkomgeving van uw bedrijf nog veiliger te maken. Als werkgever heeft u uiteraard recht op een goedbeveiligde omgeving. Het is daarom toegestaan een camera te plaatsen bij een benzinepomp of in een supermarkt waar u klanten en medewerkers gedurende een bepaald dagdeel filmt om bijvoorbeeld overvallen te bestrijden en af te schrikken.

Daarnaast kan beveiliging ook worden toegepast doormiddel van inbraakbeveiliging, brandbeveiling of door toegangscodes.

Wij zullen u voorzien van een advies op maat voor uw situatie.

Noodverlichting

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen. Deze dient automatisch in werking te treden zodra de netspanning uitvalt of onderbroken wordt. Dankzij een goede, uitgedachte vluchtroute zijn uw medewerkers, bezoekers en of klanten in staat om snel, veilig en zonder paniek de uitgang te vinden.
Neem vandaag nog contact op met installatiebedrijf Haverhals voor uw elektrotechnische renovatie!

Jouw comfort. Jouw huis.

Adres

Dick Flemmingstraat 8b

5161 CB Sprang-Capelle

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.