Service & Onderhoud

Goed onderhoud is essentieel voor een blijvend resultaat. Volledig, grondig en afgestemd op uw eisen, uw ambities én uw budget.

Service

Onze elektromonteurs staat voor u klaar, om u van hulp te voorzien in het oplossen van problemen met elektrische installaties. Dat is echter niet het enige wat we u te bieden hebben, ook het voorkomen van problemen behoort tot onze services!

Onderhoud

Het onderhouden van uw apparatuur en installatie is voor een aantal redenen belangrijk. Ten eerste voor de veiligheid in verband met brandgevaar. Ten tweede dat goed onderhouden apparatuur ook minder storing heeft en verlengt het ook de levensduur. Als laatste is het beter voor u en uw portmonnee om uw apparatuur te laten controleren dan laten repararen.

Plan gemakkelijk een onderhoudsbeurt.

Wij kunnen onderhoud verzorgen aan de elektriciteitsvoorziening en elektrische apparaten in uw huis. Goed werkende elektriciteit is voor ons allemaal van groot belang. Het is verstandig om eens in de zoveel tijd een inspectie uit te laten voeren door een erkende elektricien. Tijdens een inspectie kunnen wij de groepenkast controleren, verlichting controleren, elektrische apparaten controleren en checken of er nergens elektriciteit lekt.

Waar nodig kan er direct onderhoud gepleegd worden zodat alles weer perfect werkt en u geen gevaar loopt en niet teveel betaald over lekkende elektriciteit.

24/7 Service

Een storing of mankementen aan uw apparatuur komt altijd ongelegen. Daarom bieden wij de 24 uurs service die u nodig heeft. Onze servicemonteurs staan 7 dagen per week beschikbaar om uw storing op te komen lossen!

Jouw comfort. Jouw huis.

Adres

Dick Flemmingstraat 8b

5161 CB Sprang-Capelle

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.